joi, 15 iulie 2010

Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei


Ingrediente:

* 3 dovlecei
* 1 ou
* 4-5 linguri branza rasa telemea (sau cascaval)
* sare,piper
* 2 linguri faina
* praf de usturoi (sau un catel de usturoi tocat marunt)
* ulei pentru prajit
* patrunjel

Preparare:

Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minim) si se storc bine de zeama care s-a lasat. Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina, usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu