joi, 15 iulie 2010

Chiftea Pentru Mini Hamburger

Chiftea Pentru Mini Hamburger


Ingrediente:

250 gr de carne macinata de vita (am pus piept de curcan)
1/2 ceapa fin tocata (sau mai putin)
2 linguri de Worcesterhire sos
1 lingurita de mustar Dijon (sau de care aveti)
sare si piper dupa gustul fiecaruia
4 lingurite de ketchup
mini hamburgers (chifle)
boia dupa preferinta
usturoi (optional)

Preparare:

Se incalzeste cuptorul la temperatura mare, intre timp se amesteca toate ingredientele date in reteta. Se imparte in 25 de bucati mici de marimea unei nuci, se pun pe tava, se turtesc sa li se dea forma chiftelelor de hamburger si se coc, in cuptorul deja incalzit, pentru 10-15 minute.

Se scot si se trece la formarea hamburgerilor dupa preferinta fiecaruia (chifla taiata in doua, mustar, chifteaua de carne, castravete, rosie, salata ketchup, si capacul de paine). Serviti cu incredere, un aperitiv super bun si de efect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu