Chec cu Ciuperci
Ingrediente:
Umplutura:
1 ceapa
250 g ciuperci
1 morcov
patrunjel
sare
ulei
Aluat:
3 oua
50 ml ulei
250 g faina
2 lg smantana
2 lg iaurt
praf de copt
sare
Preparare:
Curatim si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul. . se adauga si faina, se amesteca usor, sare dupa gust.
Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile. Compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor. Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu