joi, 15 iulie 2010

Carpaccio de Somon Fume

Carpaccio de Somon Fume


Ingrediente:

cca 150 g de somon fume feliat
3 rosii de gradina
ceapa rosie
ulei masline
sare
piper
marar verde sau uscat
icre de lumpulo (negre) nu caviar, ca este scump
gogosar sau ardei rosu copt in otet
un ou fiert tare

Preparare:

Se rad rosiile pe razatoarea fina fara coaja sau mai bine le taiati in jumatate si le radeti. Se amesteca cu un pic de sare, piper si ulei de masline, se pune compozitia intr-o farfurie sau platou intins in pat subtire, peste care se presara ceapa rosia taiata foarte foarte fin in cubuletze. Peste toate astea se aseaza feliile de somon aranjate cu grija, apoi se presara marar taiat marunt, icrele si un decor de gogosar in mijloc. Peste toate astea se rade pe razatoarea fina oul fiert! !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu