joi, 15 iulie 2010

Carpaccio de Rosii si Casaveti cu Creveti

Carpaccio de Rosii si Casaveti cu Creveti


Ingrediente:

450 gr rosii
250 gr castraveti
2 bile de mozzarella
sare
piper negru
1 lima
200gr branza philadelphia
2 linguri de lapte semidegresat
250 gr creveti
frunze de albahaca proaspete

Preparare:

Rosiile, castravetii si mozzarella se taie in rondele subtiri.
Se imparte totul in 4 farfurii in forma de evantai si se presara cu sare si piper dupa gust.

Lima se spala cu apa fierbinte, se rade fin coaja si se stoarce putina zeama.


Intr-un castronel se amesteca coaja rasa cu branza philadelphia, laptele, sarea, piperul si 2-3 lingurite de zeama de lima pana se obtine un sos.


Se pun crevetii peste rondelele de rosii, castraveti si mozzarella si se toarna sosul pe deasupra. Se decoreaza cu frunze de albahaca si se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu