Carnati Englezesti
Ingrediente:
Aluat:
-200 g faina
-200 ml lapte
-2 oua
-1/2 pachet praf de copt
-1 lingurita drojdie uscata
-1/2 lingurita sare
Umplutura:
-3 carnati grosi
-1 ceapa
-2 linguri patrunjel maruntit
-ulei
-sare
-piper
Preparare:
Intr-un bol, cerneti faina impreuna cu praful de copt, adaugati sarea, drojdia, ouale, laptele si omogenizati bine cu o lingura. Acoperiti cu un servet si lasati deoparte, la temperatura camerei, 15 min.Intre timp, prajiti carnatii, la foc mic, in ulei, pana incep sa se patrunda. Scoateti pe servetele absorbante. Separat, amestecati ceapa si patrunjelul, bine maruntite si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tava mai mare de chec cu putina grasime si turnati aluatul.
Presarati amestecul cu ceapa si asezati peste el carnatii, repartizati uniform. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30 min sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu