joi, 15 iulie 2010

Carnaciori Vegetarieni

Carnaciori Vegetarieni


Ingrediente:

5 oua,
5 lg lapte,
5 lg gris,
7 lg pesmet,
13 lg nuca macinata,
usturoi,
delikat,
drojdie 30 g

Preparare:

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia, se incorporeaza cu albusul spuma, se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.

Apoi se adauga si celelalte ingrediente si se da forma dorita.

Se prajesc in ulei si apoi se fierb in urmatorul sos:

apa

ulei
condimente (oregano, patrunjel etc)
usturoi
cayena
un ardei
un morcov
o ceapa
bulion de ardei

Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu