miercuri, 14 iulie 2010

Arici Aperitiv

Arici Aperitiv


Ingrediente:

1 ananas mare
300g sunca presata
250gcascaval
100g masline
250g brinza
cite 2 ardei grasi rosii si verzi
2 ciorchini de struguri negri si albi
2 rosii
scobitori decorative
2 castraveti lungi

Preparare:

Taiati un capac oblic la partea fara frunze a ananasului pentru ca aceasta sa aiba o suprafata mai mare de sprijin. Asezati ananasul pe un platou.

Taiati sunca, brinza si cascavalul in cuburi. Curatatii ardeii, spalati-i si taiati-i in patratele. Spalati rosiile, curatati-le de cotoare si taiati-le in cuburi. Spalati strugurii si desprindeti boabele de pe ciorchine.


Infingeti in scobitori alternativ cubulete de sunca, brinza, cascaval si legume. Pe unele punetii ardeii. iar pe celelalte puneti strugurii Introduceti in ananas capatul liber al scobitorii si decorati platoul cu cei 2 castraveti spalati si taiati in forma de resort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu