duminică, 5 septembrie 2010

Ciorba de Fasole Boabe

Ciorba de Fasole Boabe
Ingrediente:

fasole boabe 1/2 kg
3 morcovi
1 patrunjel radacina
1 telina mai micuta
1 ardei gras
faina alba
pasta de tomate
vegeta
piper
leustean
patrunjel frunze
tarhon
1 ceapa
ulei
Preparare:

Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se pune in oala cu apa rece si se pune la fiert. Cand e fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul tocate. Se lasa sa fiarba.

Cand fasolea e fiarta se face un rantas astfel: se pune ulei la incins, se adauga faina alba cam 2 linguri, se prajeste putin si se adauga pasta de rosii se stinge cu zeama de la fasole si se pune in oala. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga vegeta si piper. Verdeata se toaca marunt si se adauga in oala dupa gust. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu