joi, 15 iulie 2010

Chec de carne cu ardei

Chec de carne cu ardei


Ingrediente:

1 kg carne tocata
patrujel verde tocat
250 gr ardei grasi galbeni ( rosii kapia, gogosari)
250 gr ardei grasi portocalii (verzi)
2 oua intregi
2 oua fierte si razuite
100 gr ceapa
100 gr cascaval razuit
100 gr ciuperci
1 lingura mustar dulce
20 gr rama
sare,
piper macinat

Preparare:

Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte.

Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica , ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se unge o tava de chec cu putin rama , 1/3 din compozitie se pune in el , peste punem ardeii portocalii , iar se pune amestecul de carne , apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne .


Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute , dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute.

Se lasa apoi la racit , se portioneaza si se poate apoi servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu