joi, 15 iulie 2010

Cas Pane

Cas Pane


Ingrediente:

-400g cas de oaie
-6 oua
-4 linguri cu apa
-8 linguri cu faina
-ulei pentru prajit

Preparare:

Casul trebuie sa fie bine scurs si daca se poate, sa fie de oaie (mai gustos) Daca este de vaca, va fi mai estetic, dar mai sec.
Se taie bucati mai groase, de marime potrivita si se presara cu sare.

Se pregateste un aluat din oua, putina apa, 4 linguri de apa, putina sare si 8 linguri de faina. Am folosit tehnica de la pandispan: albuse spuma+ galbenuse amestecate cu apa, sare si faina adaugata usor. In uleiul incins se prajesc feliile de cas dupa ce au fost introduse in amestecul de ou, pana se rumenesc(3-4 min.)


Se scot intr-un vas, pe o hartie absorbanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu