Budinca Aperitiv
Ingrediente:
2 linguri unt
3 linguri seminte decojite de floarea soarelui
o ceapa
500 g macaroane (eu am pus paste spiralate colorate)
o lingura ulei de masline
100 g mazare fiarta
2 oua
250 g mascarpone
2 linguri faina
100 g parmezan
sare
unt si pesmet pt tapetat tava
Preparare:
Se fierb pastele, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.In tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se presara semintele.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se ia de pe foc si se amesteca usor cu pastele fierte. Se adauga mazarea, mascarpone, faina, parmezanul si ouale batute. Se condimenteaza cu sare si se toarna compozitia in tava.
Se coace in cuptorul incins, la 150 grade C, aprox. 50 minute.
Am servit-o cu salata verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu