miercuri, 14 iulie 2010

Aperitiv cu Branza

Aperitiv cu Branza


Ingrediente:

Branza de burduf
branza de oaie
2-3 linguri smantana groasa
unt
jumatate ceapa
2 catei usturoi
sare
busuioc
rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie)
ulei masline
paine

Preparare:

Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.

Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.

Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu