Aperitiv cu Branza
Ingrediente:
Branza de burduf
branza de oaie
2-3 linguri smantana groasa
unt
jumatate ceapa
2 catei usturoi
sare
busuioc
rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie)
ulei masline
paine
Preparare:
Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.
Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu