sâmbătă, 4 septembrie 2010

Ciorba cu Gogosar Murat

Ciorba cu Gogosar Murat
Ingrediente:

2 buc ceapa
3 catei usturoi
1 morcov (mai mare)
1 patrunjel
1 legatura mica patrunjel verde
50 ml suc rosii
3-4 cartofi mai mari
2 gogosari murati
1 lingurita bors magic (praf de la pliculet, sau 1 cana bors proaspat)
sare,
ulei
Preparare:

Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.

Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu