sâmbătă, 4 septembrie 2010

Ciorba cu Aripioare de Pui si Brocoli

Ciorba cu Aripioare de Pui si Brocoli
Ingrediente:

- una punga de aripioare de pui;
- 500 gr. brocoli;
- 2 morcovi;
- una gulioara;
- un ardei rosu;
- sare;
- delikat;
- 3-4 linguri cu ulei;
- 700 gr. smantama;
- 1 lingura faina.
Preparare:

Se pun intr-o oala aripioarele la fiert, se pune delikat si sare dupa gust si se lasa la fiert. Intre timp se curata morcovii, gulioara, ardeiul rosu care se dau pe razatoare (pe ochiurile mai mari) si se pun intr-o cratita la calit cu 3-4 linguri de ulei, iar apoi legumele calite se pun in supa.

Dupa ce a mai fiert putin supa se pune brocoli desfacut in bucati mai mici si se lasa in continuare a fiert.

Intr-o farfurie adanca pui o lingura buna de faina cu vreo 4 linguri de smantana si amesteci bine cu o furculita (freci bine ca sa nu ramana bucati de faina), iar apoi pui si restul smantanii. Torni smantana la final peste supa si mai lasi sa mai dea vreo 5 min. sa dea in clocot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu