sâmbătă, 4 septembrie 2010

Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura

Ciorba Ardeleneasca cu Afumatura

Ingrediente:

700 g costite afumate
400 g smantana
2 cartofi
2 cepe
1 morcov
3-4 linguri otet
2 galbenusuri
2 l apa
sare
piper
ulei
Preparare:

-curatam costitele, le taiem si le oparim 5 min pt a iesi sarea
-trecem costitele in apa fiarta pt ciorba, adaugand morcovul si cartofii
taiati marunt si lasam sa fiarba bine
-separat calim ceapa in ulei, adaugam boia si le punem in ciorba
-amestecam galbenusurile cu smantana si otet
-luam din ciorba si amestecam cu ouale, smantana si otetul, amestecand continuu
-turnam pana se incalzeste bine amestecul, apoi rasturnam totul in ciorba si mai lasam sa dea cateva clocote

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu