duminică, 5 septembrie 2010

Ciorba de varza cu afumatura

Ciorba de varza cu afumatura
Ingrediente:

carne de caprioara 500 g
ceapa 100 g
morcovi 100 g
telina 100 g
patrunjel 50 g
ulei 50 g
orez 75 g
rosii 250 g
otet 40 ml
smantana 200 g
oua 2 buc
verdeata 1 leg
sare
Preparare:

Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu