duminică, 5 septembrie 2010

Ciorba de ciuperci de post

Ciorba de ciuperci de post
Ingrediente:

500 g ciuperci Pleurotus sau o cutie cu ciuperci taiate
2 rosii
1 ardei gras
1 ceapa
2 morcovi
1 radacina patrunjel
5-6 catei usturoi
sare, piper
putin ulei
Preparare:

Se curata zarzavatul.
Morcovii, ceapa, ardeiul curatate si taiate marunt se calesc in putin ulei. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si patrunjelul taiat cubulete.
Umplem oala cu apa si adaugam apoi ciupercile taiate fasii.
Lasam sa fiarba toate legumele, potrivind gustul de sare piper si vegeta.
Cind sunt toate fierte se adauga usturoiul pisat marunt, putin bulion daca vreti ca ciorba sa fie mai acra si lasam sa dea un clocot .
Deasupra se poate pune patrunjel verde tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu