sâmbătă, 4 septembrie 2010

Ciorba de berbec

Ciorba de berbec
Ingrediente:

carne de berbec 600 g
morcovi 100 g
patrunjel 50 g
ceapa 150 g
telina 100 g
ulei 50 g
ardei grasi 150 g
rosii 300 g
leustean 1 leg
fasole verde 200 g
patrunjel verde 1 leg
otet 40 ml
sare
Preparare:

Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati cuburi si fasolea verde rupta in bucati. Cand carnea este fiarta, se pun rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, se potriveste gustul cu sare si otet sau zeama de lamaie si se adauga verdeata tocata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu