vineri, 3 septembrie 2010

Bors Din Oase pe Porc

Bors Din Oase pe Porc

Ingrediente:

Bors din oase de porc sau "Ciorbita lui Yanis"
3 cartofi potriviti
2 morcovi
2 dovlecei
1 ceapa
1 ardei rosu
1/2 telina
1 patrunjel radacina
Oase de porc cu carnita
Rosii in bulion
Smantana pentru dres
Bors (eu am folosit borsul magic)
Patrunjel verde,
marar,
leustean
Sare,
piper,
delikat (facultativ)
Preparare:

Se pun la fiert oasele. Separat legumele taiate marunt se trag intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu oasele se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele sunt moi se adauga rosiile in bulion si borsul lasand sa mai dea un clocot. Daca folositi bors proaspat fierbeti borsul prealabil. Eu am folosit borsul magic din lipsa. Adaugati verdeata, acoperiti olita. Inainte de a servi dregeti cu smantana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu