duminică, 1 august 2010

Lichior de Ciocolata Alba

Lichior de Ciocolata Alba
Ingrediente:

800 ml frisca Megle (sau Hulala)
200 g zahar pudra
2 fiole esenta vanilie
200 g praf pentru ciocolata alba fierbinte de la Festa (in pliculete )
500 ml Vodka
Preparare:

Cele 200 g zahar pudra, 200 g praf ciocolata alba la Festa, impreuna cu cele 2 fiole de esenta de vanilie le punem intr-o cratita si adaugam treptat frisca amestecand pana se omogenizeaza. Vasul il punem la foc unde il vom tine pana se va incalzi usor compozitia si zaharul e topit (atentie! nu il fierbem ).

Luam de pe foc vasul si treptat adaugam cei 500 ml Vodka continuand sa amestecam pana totul se omogenizeaza. Turnam in sticle si le dam la rece. Dupa doua zile se poate consuma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu